Om KW Bowling

År 1999 började idén om att bygga en bowlinghall i Ulricehamn har funnits i många årtionden, men först hösten 1999 stod förvandlingen till bowlinghall klar.
På senare tid har lokalerna utvecklats till ett nöjescenter med 8st bowlingbanor, 4st shuffleboard, 1st biljardbord, arkadspel, dart och du kan även utmana kompisarna på en omgång på vår Box-maskin.

En bowlingtradition kan inte existera om inte möjligheten för den finns. Därför gällde det och gäller fortfarande för oss att bygga upp och behålla ett bowlingintresse. Satsningen har först varit på bredden, dvs. för alla åldersgrupper och kategorier.

Motionsserien har funnits i många säsonger och intresset för denna ökar varje säsong. Matcherna spelas måndagkvällar i serieform med 2-mannalag. Resultat och tabeller

Under våren 2004 bildades den första klubben, Bogesunds bowlingklubb. Föreningen började tävla med sitt lag hösten 2004. Klubben har för närvarande ett A-, ett F- och ett B-lag.

I vår restaurang tillsammans med vår ”trädgård” har vi möjlighet att ta emot upp till 100 st personer. Givetvis har vi även fullständiga rättigheter och i dessa tider anpassat oss efter, och följer myndighetens regler och rekommendationer.

I vår bowlinghall finns plats för alla, gammal som ung, privatperson som företag.

I vår ”Trädgård” har företag, föreningar, skolor, privata fester mm. möjlighet till konferens, möten och mycket mera.
Vi är alltid öppna för nya förslag o idéer från våra gäster och försöker i möjligaste mån förverkliga dem.